www.lautasventtiilit.fi

Ventur Finland Oy Ab

Lautasventtiilit

PÄÄTELAITTEET

VENTUR Finland Oy Ab

Tiilenlyöjänkuja 4
FI-01720 Vantaa, Finland tel. +358 (0)9 530 8810 fax +358 (0)9 507 4280
e-mail: info@ventur.fi
www.ventur.fi

Ventur yrityksenä

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.

Modernin ja pitkälle automatisoidun tuotantomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tästä esimerkkinä uusi automaattinen alumiinivalulinjamme, jolla tehdyissä tuotteissa yhdistyvät Eurooppalainen laatu ja nopeat toimitusajat hintaan joka on erittäin kilpailukykyinen.

Pääsivuille www.ventur.fi

Lautasventtiilit : Tuotevalikoimamme sisältää lautasventtiilit tulo- ja poistoilmalle. Tulo- ja poistoilma lautasventtiilit on valmistettu pulverimaalatusta teräslevystä. Asennuslaipat on valmistettu galvanoidusta teräslevystä. Lautasventtiilit on helppo asentaa ja huoltaa. Asennuksen jälkeen ilmamäärän säätäminen sujuu helposti diffuusorin keskusosaa kääntämällä. : Lautasventtiilit